Persbericht

Nieuwe VDO-partner: Wijlhuizen

 

  • Mobility Package vraagt om extra focus

  • Uitbreiding van het distributienetwerk

  • Stabiele partijen die elkaar versterken

 

Continental Automotive Trading Nederland werkt voor de verkoop van onder andere VDO- tachografen en VDO-tachograafsoftware samen met 5 Partners in Business in Nederland en 2 in België. Vanaf 1 juni 2023 is er een nieuwe partner voor Nederland actief: Wijlhuizen.
Wijlhuizen is een bekende en gerespecteerde naam in de markt. Het familiebedrijf is onderdeel van de Wijlhuizen Group. Vanuit 7 vestigingen in Nederland leveren zij meer dan 200.000 verschillende vrachtwagenonderdelen aan hun klantengroep, bestaande uit vrije garages, zelf reparerende fleetowners, merkdealers en carrosseriebedrijven. Het centrale distributiecentrum, gelegen in Arnhem, is om de groei bij te kunnen benen recent uitgebreid naar 10.000 m2. 
Rob Tamse, managing director bij Continental Automotive Trading Nederland: “We staan aan de vooravond van de uitrol van de Mobility Package. Er moet in de komende maanden en jaren een enorme hoeveelheid nieuwe slimme tachografen ingebouwd gaan worden. De grote hoeveelheid werk die op ons af komt vraagt om een intensieve samenwerking tussen ons als fabrikant, dealers en werkplaatsen. Wij concludeerden dat er voor een optimale bediening van de markt ruimte was voor één of meer extra partners. De markt is daarbij gebaat bij een partij die kan zorgdragen voor hoogwaardige dienstverlening, die past bij ons merk  VDO. Met ruim 70 jaar historie en een brede ervaring in de branche is Wijlhuizen zo’n partner.”
Belangrijk onderdeel van het nieuwe samenwerkingsverband is een uitgebreid leertraject: technici van Wijlhuizen worden opgeleid aan de VDO Academy, zodat zij hun klanten -zoals werkplaatsenoptimaal kunnen ondersteunen met de nodige kennis. Rob Tamse: “We zijn ervan overtuigd dat we samen met Wijlhuizen en onze bestaande partners de markt maximaal van dienst kunnen zijn. De samenwerking met Wijlhuizen is een echte win-win situatie.”

V.l.n.r. Rob Tamse (Continental Automotive Trading Nederland B.V.), Sander Bredewout (Wijlhuizen) en Jim Bronkhorst  (Wijlhuizen)